Business Class

70.000 mindre virksomheder får direkte adgang til kredittjek og løbende opdatering.

Credit

Bisnode, nordens største udbyder af kredit- og forretningsinformation, indgår partner samarbejde med e-conomic, der står bag Europas førende regnskabsprogram. Dermed får 70.000 små- og mellemstore virksomheder i Danmark direkte adgang til kredittjek på kunderne.

Helt konkret bliver Bisnodes erhvervsinformationer integreret i e-conomics regnskabsprogram, så man som kunde hos e-conomic altid er sikret direkte adgang til opdaterede og komplette virksomhedsinformationer.

Nemmere adgang

– Integrationen med Bisnode vil gøre hverdagen markant lettere og mere sikker for e-conomics 70.000 små- og mellemstore virksomheder. Ved at integrere Bisnodes enorme mængde af erhvervsinformationer med vores regnskabsprogram, er adgangen til komplette virksomhedsinformationer og kreditvurderinger ikke længere væk end et enkelt klik, siger Jes Tækker Stemann Brinch, Director Business Development hos e-conomic.”

Med løsningen får man samtidig muligheden for at benytte Bisnodes anbefalede kredit max, der viser, hvad en virksomhed maksimalt bør få i kredit, så man som virksomhed hurtigt har en indikation af sine kunders betalingsevne.

Sikre og valide oplysninger

Det er ifølge Bo Rasmussen, Head of Marketing & Customer Care hos Bisnode, afgørende for mange små- og mellemstore virksomheder, at deres samhandelspartnere har økonomien i orden – specielt i en tid hvor bankerne stadig ikke er synderligt interesserede i finansiering til mindre danske virksomheder.

– Problemet i dag er, at det er tidskrævende, usikkert og besværligt for mange virksomheder at vurdere, om deres samhandelspartnere har orden i økonomien. Det problem løser Bisnode-produktet, da det giver leverandørerne meget nemmere adgang til at vurdere deres kunders betalingsevne. Produktet giver i det hele taget meget lettere adgang til en meget stor mængde erhvervsinformationer fra Bisnode, som virksomhederne kan bruge i samspil med e-conomics regnskabsprogram, siger Bo Rasmussen.

Med Bisnode integrationen får virksomhederne adgang til virksomhedsinformationer i Danmark, hvilket sikrer ensartethed og en enkel tilgang til data i forbindelse med kundeoprettelse, fakturering, håndtering mm.

Læs mere om Bisnode løsningen på: decide.bisnode.dk