NetFerie udnævnt til gazelle for 2. gang i træk

Med en vækst på 123 % siden 2007 er den nordjyske feriehusudlejer NetFerie A/S, blevet kåret som én ud af kun knapt 70 gazellevirksomheder i Nordjylland.

Prisen uddeles af Dagbladet Børsen til virksomheder, der de seneste fire år har haft positiv vækst i omsætning eller bruttoresultatet – og samlet set har fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Det hele startede tilbage i 1999 da ægteparret Mette Fosvald & Ole Madsen drømte om at kunne arbejde sammen. Fra deres erfaring fra branchen mente de, at der var potentiale i at udleje sommerhuse på nettet, uden dyre kataloger og dermed til lavere priser. Med to sommerhuse til udlejning, kontor i hestestalden og og en vis portion iværksætternaivitet, blev de første spadestik til NetFerie taget. Efter de obligatoriske fem hårde iværksætterår, kom der for alvor gang i forretningen i 2004, hvor NetFerie etablerede sig med udlejningskontor direkte i sommerlandet ved Hals. Siden er det kun gået fremad for den nordjyske turistvirksomhed som blev omdannet til NetFerie A/S i 2007.

Der er ingen tvivl om, at ægteparret Mette Fosvald & Ole Madsen er stolte over deres livs projekt er lykkes:

”Vi var stolte, da vi blev udnævnt til gazelle for første gang, men at være med i dette fornemme selskab for andet år i træk er naturligvis endnu bedre. Ikke mindst fordi det netop sker i de her år, hvor det er op ad bakke for de fleste brancher. Kåringen er resultatet af et langt sejt træk, hvor vi i fællesskab har sat os nogle mål og nået dem ét efter ét.”

” Men vi er også stolte på det mere personlige plan. Vi har som ægtefæller formået at arbejde sammen om at omsætte vores drømme, ideer og mål til virkelighed. Vi har skabt en virksomhed der lægges mærke til lokalt. Det kræver sin mand og kvinde og i de her tider, er det måske den største præstation.”

Netop mål og strategi er nøgleord hos NetFerie. Der tænkes konstant i udvikling af forretningen og nye muligheder.

”Vi er meget fokuserede på vores forretning og vi arbejder hele tiden på at gøre tingene endnu bedre. Først var vores ambition at blive østkystens største udlejningsbureau. Det er vi blevet. Nu går vi med planer om at bevæge os ind på andre geografiske områder for på den måde at opnå yderligere vækst.”

NetFerie udlejer i dag knapt 320 sommerhuse og ferielejligheder og er dermed østkystens største lokale udlejer.

”Vores vækst skyldes naturligvis flere faktorer, men helt afgørende er vores fokus på en tæt kundekontakt og et højt serviceniveau. Mange virksomheder nedprioriterer i disse år den nære kundekontakt. Vi har bevidst valgt at gå mod strømmen og vi arbejder dagligt på at have en tæt relation til vores gæster og husejere, samtidig med at vi satser behårdt på at holde et fornuftigt pris- og omkostningsniveau.”

Med udnævnelse til gazelle 2012, er NetFerie således medlem af en lille flok af hurtigt voksende virksomheder i Danmark.