Business Class

Danskere holder ferie i Nordjyland

Danskerne holder ferie i Danmark for at spare på feriebudgettet, og Nordjylland er blandt favoritområderne i efteråret.

Danmark er dejlig om efteråret. Og det faktum lader ikke til at være gået danskernes næse forbi. Således planlægger hver femte (21 pct.) dansker at holde efterårsferien inden for landets grænser.

Det gør de primært for at spare på feriebudgettet, og fordi Danmark er smuk om efteråret. Og mens en femtedel (20 pct.) planlægger at tilbringe ferien i Midtjylland, vil Nordjylland tiltrække 18 pct. af dem, der holder ferien under hjemlige himmelstrøg. 8 pct. holder ferien på Lolland, Falster og Møn. Det viser en ny undersøgelse om danskernes ferievaner foretaget af hoteleksperten Hotels.com

Finanskrisen truer efterårsferiebudgettet

Det, der tiltrækker mange danskere (34 pct.) ved at holde ferie i det danske ferieland er, at Danmark er så smukt om efteråret.

4 ud af 10 danskere (41 pct.) holder dog ferien i Danmark for at spare på feriebudgettet, mens 26 pct. svarer, at det er en god mulighed for at besøge venner og familie.

– Danmark er dejligt om efteråret, og det har mange danskere fået øjnene op for. Herudover er det ofte billigere at holde ferien i Danmark end i udlandet, og der er gode muligheder for overnatninger rundt omkring i landet, som ikke sluger hele feriebudgettet, siger Yvonne Bonanati fra Hotels.com.