Business Class

De perfekte firmagaver hos Bach Promotion

Er I på udkig efter kunde- eller personalegaver, er Bach Promotion det helt rette sted at søge. Med mere end 30 års erfaring kan I trygt stole på, at virksomheden ved, hvilke gaver der er et hit. Find firmagaver her og gør jeres kunder og personale glade.

Personlige gaver

Bach Promotion var blandt de 100 første internetbutikker i Danmark. På deres webshop kan I finde alt fra firmagaver og reklameartikler til beklædning, der passer til den enkelte anledning. Udvalget af firma gaver er bredt. I kan blandt andet finde forskellige produkter inden for brugskunst, tasker, konfekture, drikkevarer og wellness. Der er altså noget at finde til enhver ansat og også muligt at finde en ting, der vil glæde alle, såsom et gavesæt der eksempelvis kan bestå af rødvin, chips, marmelade, mandler og lakridskonfekt.

Til personale og kunder

Firmagaverne fås til flere anledninger. Hvis I ønsker at glæde medarbejderne efter hårdt og godt arbejde, vil det uden tvivl vække glæde hos den enkelte. Ligeså er det muligt at finde mere personligrettet gaver, såsom et drikkekrus i rustfri stål til hende der ikke kan undvære kaffe, eller chokolade til ham, der altid har skuffen fuld af søde sager. I kan altså både finde personlige og fælles personalegaver, og hvis I er på udkig efter gaver til jeres kunder, kan I også få trykt logo på en kop eller andre artikler, så der dagligt gøres reklame for jeres virksomhed hos kunder. Er der tvivl om, hvilke gaver der bringer størst glæde, står de ansatte fra Bach Promotion klar til at rådgive, så alle bliver tilfredse med gaverne.