Business Class

Tre gode råd til at opnå det rigtige business-look

BC - 29 11 2015 - slips

Hvis du gerne vil være sikker på, at du kan opnå det helt rigtige business-look, så er det meget vigtigt, at du ikke er overfladisk, når du skal vælge din påklædning. Der er rigtig meget at tage stilling til, så derfor er det ikke noget, hvor der må drages forhastede konklusioner, og du må bestemt ikke bare rive diverse beklædningsstykker ud af klædeskabet og satse på, at det passer sammen. I den her artikel kan du dog få et skub i den rigtig retning, da du finder intet mindre end tre gode råd til, hvordan du kan opnå det rigtige business-look – og det inkluderer også, at der kommer en række anbefalinger af produkter, som du bør sørge for at anskaffe dig.

Råd 1: Du kan aldrig være overdressed

Af en eller anden grund, så er der rigtig mange mænd, der er bange for, at de kommer til at virke for overdressed. Det er slet ikke noget, som du skal tænke på, for du kan aldrig komme til at være for overdressed til hverdag – det er dig selv, der sætter barriere for, hvordan du gerne vil gå klædt og hvad du mener det vil sige at være overdressed. Derfor skal du bestemt heller ikke være bange for at hoppe i et lækkert jakkesæt til dagligt, hvis det er dét, du forbinder med at have det rigtige business-look – og det er ganske forståeligt, hvis du gør det, for det er – uden tvivl – ét af de mest business-mæssige looks, du overhovedet kan have på.

Råd 2: Du må aldrig glemme frakken

Der er bestemt ikke noget, der kan være med til at sætte prikken over i’et på et business-look som den helt rette frakke. Der findes mange forskellige former for frakker, men der skal ikke være nogen tvivl om, at den absolut mest populære form for frakke i øjeblikket er trenchcoats. Der findes et væld af trenchcoats, så derfor findes der selvfølgelig også en model, der passer perfekt til dig og din øvrige stil. Din frakke behøver ikke nødvendigvis være en trenchcoat, men det er dog en form for frakke, som kan bæres med alle former for tøj, den kan holde dig varm og så er det – som sagt – den mest populære form for frakke på markedet i øjeblikket.

Råd 3: Accessories er en vigtig del af dit outfit

Mange mænd er rigtig gode til at glemme deres accessories. De tror ikke, at det er vigtigt for deres outfit, men hvis du virkelig gerne vil have det helt rigtige business-look, så er det meget vigtigt, at du også sørger for at se nærmere på en række accessories. Der er specielt én form for tilbehør, der er meget vigtigt, hvis du se rigtig business ud og det er naturligvis dit ur om håndleddet. Det er ikke ensbetydende med, at du skal ud og investere i et dyrt ur fra f.eks. Rolex eller Omega, men du skal derimod bare sørge for at det er pænt, moderne og maskulint – så kommer det til at fungere rigtig godt med resten af dit outfit!