Ny salgschef i Arena Nord

foto: arena nord

Arne Zachariassen er blevet ansat som ny salgschef i Arena Nord. Hans vigtigste arbejdsopgaver bliver at tiltrække større nationale og internationale møder, konferencer, messer og kongresser til Frederikshavn.

– Især på messe- og udstillingsområdet er mulighederne mangfoldige og udviklingspotentialet stort, siger direktør Per Malmberg, Arena Nord, til Kanal Fredrikshavn.

Arne Zachariassen er et kendt ansigt i Frederikshavn, og han har tidligere haft stillinger, som matcher de stillede krav i det nyoprettede job i Arena Nord. Han har blandt andet været kongreschef i Aalborg i en årrække.

– Vi mener, vi har ansat den rette person med et stort og bredt netværk såvel lokalt i hele kommunen som nationalt og internationalt, udtaler Per Malmberg.

En af Arne Zachariassens første opgaver bliver at udvikle et ambassadørkorps af ildsjæle og nøglepersoner, som har lyst til at gøre en indsats og være medvirkende til at sætter Arena Nord og dermed Frederikshavn på landkortet som international og national kongres- og mødeby.