Business Class

Engageret medarbejdere er de bedste

Happy team

Hvis du vil have glade og engageret medarbejdere kan det være, at de trænger til lidt forkælelse. Hvis dine medarbejdere er glade for deres arbejde og deres kollegaer, vil de sandsynligvis yde en ekstra indsats på arbejdet. Hvis dine medarbejdere er tilfredse med miljøet på arbejdspladsen, vil sygefraværet muligvis være lavere, end hvis de er utilfredse. Alt i alt taler alt for, at investering i de ansattes velvære, vil gavne virksomheden i sidste ende.

Fælles frokostsordning

En fælles frokostordning kan være med til, at styrke fælleskabet mellem medarbejdere. Hvis ordningen bliver implementeret, kan dette styrke den fælles front på arbejdspladsen. Hvis din virksomhed befinder sig i København, Århus eller Østjylland er Frokostplus måske frokostløsningen til jer. Frokosten er forskellig fra dag til dag. Der serveres en varm ret, som kan nydes sammen med resten af buffeten. Der findes forskellige menuer, hvor man kan vælge den der passer bedst til behovet. Det er en ideel mulighed for din virksomhed. Hvis din virksomhed ikke har kapital til at sponsorer frokost, kan i eventuelt aftale en betalingsordning. Læs mere om ordningen her.

Hold årets udklædningsfest for dine ansatte

Hvis en frokostordning ikke lige er ideelt for din virksomhed, er der andre muligheder til at forkæle dine medarbejdere. Afhold en fælles udklædningsfest. En 80’er fest er altid et hit. Alle skal være klædt ud i overensstemmelse med 80’er temaet. Lav en playliste med numre fra 1980’erne. Hvis i mangler inspiration til udklædningen, er der også gode råd til at hente. Du kan gennem dette link, finde kostumer og tilbehør til jeres fest. Du kan endda købe dekoration til festen, så den helt rigtige ånd skabes. Forkæl dine medarbejder med et brag af en fest. Det kan garantere samtaleemnet det næste lange stykke tid og garanteret også en masse grin. God fornøjelse.

ste