Business Class

thy:data solgt til EG

De næsten 170 medarbejdere i den 25 år gamle IT-virksomhed thy:data har fået ny ejer. Køberen er EG-koncernen, der i 2010 omsatte for godt en milliard kroner.

– EG-koncernen overtager thy:data og udviklingshuset Dynaway med virkning fra 1. oktober. thy:data har fem afdelinger i Danmark. Hovedkontoret i Thy fortsætter uforandret, mens afdelingerne i Kolding, Aarhus og Ballerup på sigt vil blive lagt sammen med EGs afdelinger. Flere af dem ligger i forvejen næsten dør-om-dør, oplyser Leif Vestergaard, CEO i EG. Hos thy:data ser man sammenlægningen med EG som afgørende for fortsat vækst:

– Vi har en række kompetencer, der komplementerer EG perfekt. Hvis vi skulle tage det næste skridt for en virksomhed i udvikling, så krævede det skala. Det får vi med EG, og vi ser frem til at blive en del af den største succes i AX-markedet til dato, siger stifteren af thy:data, Egon Østergaard. Han forbliver i rollen som bestyrelsesformand for Dynaway. Afdelingen i Thisted forbliver også hvor den er – tæt på de lokale kunder og deres behov.