Business Class

Lad dig omslutte af fænomenal lyd og skulpturelt design

Med BeoLab 12-1 tilbyder Bang & Olufsen et komplet system af digitale højttalere – en oplagt lydløsning til fladskærmen og en ekstra dimension til hi-fi-opsætningen. Den nyeste højttaler i den alsidige BeoLab 12 serie holder traditionen i hævd med kæmpelyd i en kompakt indpakning.

Bang & Olufsen lancerer BeoLab 12-1, den nyeste tilføjelse til porteføljen af højtydende, digitale højttalere, der er så diskrete, som de nu kan være, samtidig med at de lyder forbløffende godt. Den nye BeoLab 12-1 fungerer som et stærkt, stilfuldt sæt baghøjttalere i en surroundopsætning, men den fremragende lyd gør også højttalerne til en attraktiv løsning, hvis man ønsker god, men diskret lyd til væggen. Derudover udvider Bang & Olufsen placeringsmulighederne med nye gulvstande til hele BeoLab 12 serien.

– BeoLab 12 serien handler om fleksibilitet, fortæller Product Manager Michael Jensen. – Familier, der vælger Bang & Olufsen, vil have perfekt lyd, uanset om de ser film i surround eller lytter til yndlingsmusikken.

BeoLab 12 højttalerne er lige så flotte, som de lyder, og de fylder ikke det samme som traditionelle højttalere. De tre forskellige sæt i serien spiller naturligvis perfekt sammen både lyd- og designmæssigt. Uanset om de hænger på væggen eller er monteret på de nye gulvstande, sætter de nye standarder for mulighederne for at skabe det perfekte lyddesign til ethvert rum.

BeoLab 12-1 har samme designudtryk som sine forgængere, BeoLab 12-3 og 12-2, der blev lanceret tidligere i år. David Lewis Designers står bag designet af serien, der fremstår stærkt såvel individuelt som sammen. Alle BeoLab 12 højttalerne er aktive og udstyret med separate ICEpower forstærkere, som leverer en forbløffende stor lyd i forhold til kabinettets størrelse. Derudover er der stor fleksibilitet med indretningsmulighederne; BeoLab 12-1 frontstoffet fås i sølv og hvid, hvilket matcher de hvide eller aluminiumsfarvede fronter på BeoLab 12-2 og 12-3.

Samtidig med lanceringen af BeoLab 12-1 introducerer Bang & Olufsen også en komplet tilhørende serie af gulvstande, der gør det endnu nemmere at finde den perfekte placering til den fremragende lyd i hjemmet.