Business Class

Ny online broker tilbyder Danmarks billigste aktiehandel

1446068_26421276

I dag åbner den internationale, online broker, DEGIRO, sin forretning for danske kunder. Dermed står de danske privatinvestorer til at opnå en gennemsnitlig besparelse på 80% på handelsomkostningerne, når de handler aktier og andre værdipapirer online.

Det er alment kendt, at en stor del af privatinvestorernes gevinst ved aktiehandel ædes op af høje handelsomkostninger. Dette er nu fortid i Danmark. For nu tilbyder DEGIRO, den næststørste broker i Holland, deres service til de danske investorer. Med DEGIROs indtræden på det danske marked i dag, kommer de danske privatinvestorer til at opleve en gennemsnitlig besparelse på 80% af handelsomkostningerne i forbindelse med handel med værdipapir, sammenlignet med de priser der findes på markedet i dag. Ud over de lave priser, får de danske privatinvestorer via DEGIRO.dk også adgang til børser over hele verden.

Store besparelser i vente
En dansk privatinvestor der køber for 100.000 kr i Carlsberg-aktier hos DEGIRO skal kun betale 32 kr i handelsomkostninger. Dette er en gennemsnitlig besparelse på 74% ifht. de danske konkurrenters priser. Besparelsen er endnu større hvis man feks. betragter et køb af Google-aktier på 50.000 kr. Her skal en dansk privatinvestor kun betale 4,13 kr i handelsomkostninger hos DEGIRO. Dette er en besparelse på hele 98% ifht. de danske konkurrenters priser. Klik her for at få et overblik over DEGIROs priser sammenlignet med de danske konkurrenter.

“Vores priser for private investorer er uden sammenligning de laveste blandt online børsmæglere i Danmark. Vi er i stand til at tilbyde disse attraktive forhold takket være en unik kombination af både professionelle og private investorer, hvor førstnævnte består af formueforvaltere og investeringsfonde. På denne måde kan vi udnytte stordriftsfordele. Vi forhandler os til engrospriser og tilbyder dem til både private og professionelle investorer”, udtaler Gijs Nagel, direktør og en af grundlæggerne af DEGIRO.

Over 100 markeder på alle kontinenter
DEGIRO tilbyder danske privatinvestorer handel med aktier, obligationer og derivater på over 100 finansielle markeder på alle kontinenter. Der er ingen skjulte gebyrer og man kan oprette sig som ny kunde online på ganske få minutter.

Danmark er det 12. Europæsike land inden for et år hvor DEGIRO åbner sin online platform. DEGIRO er således til stede i Belgien, Grækenland, Frankrig, Holland, Polen, Portugal, Spanien, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig. Introduktionen af DEGIRO i disse lande har vakt stor opmærksomhed blandt lokale konkurrenter, eftersom DEGIRO sigter efter mindst 25% markedsandele i alle lande, hvor man er repræsenteret. I Holland blev dette mål opnået efter kun 12 måneder, hvor de allerede efter seks måneder var landets anden største broker.

Maksimal beskyttelse for forbrugerne
Det er sikkert at investere igennem DEGIRO. Alle kundernes penge opbevares i en selvstændig, juridisk enhed. DEGIRO er forpligtet til at følge alle retningslinjer, udstukket af den hollandske Nationalbank, De Nederlandsche Bank, og den hollandske tilsynsmyndighed, Autoriteit Financiële Markten. Endelig er DEGIRO underlagt reglerne fastsat i MIFID-direktivet. I Danmark er DEGIRO registret hos Finanstilsynet.