Business Class

New Bizz Zone åbner dørene

Christina-Hembo8. – 10. marts omdannes Europahallen i Aalborg Kongress og Kultur Center til messeområdet New Bizz Zone, hvor vi sætter nye nordjyske virksomheder i centrum.

Kom og mød dine kunder, sælg dine produkter. Vis hvad du kan! Nordjysk Iværksætter Netværk byder igen velkommen New Bizz Zone – en særskilt afdeling af Forbrugermessen forår 2013.

New Bizz Zone præsenterer i år Christina Hembo, chefdesigner og grundlægger af Christina Watches, som kommer for at fortælle om udfordringer, løsninger og succeser undervejs i virksomhedens vækst.

Christina leverer et inspirerende foredrag, hvor hun beretter om idé, opstart og udvikling, som har ført hende hele vejen fra studielejligheden, over diverse iværksætterpriser, ure til kongefamilien, deltagelse i Vild med Dans, til indehaver af et professionelt cykelhold.

Over 26.000 gæster oplevede i 2012 en rigtig god stemning, summende liv og masser af energi. De 30 iværksættervirksomheder, der deltog, fik kunder, kontakter og masser af messeerfaring.