Business Class

MinbilDinbil opkøbt af hollandsk delebils-pionér

logo-mbdb-big.d7d62bc6a012

Danmarks første platform for biludlejning mellem private, MinbilDinbil, er blevet opkøbt af den største delebils-platform i Holland, SnappCar. Sammenlægningen gør SnappCar til den næststørste delebilsordning i Europa og er en del af en plan om at udbrede konceptet til hele det nordvestlige Europa

København, 30. april 2015:Danskerne er vilde med deleøkonomi og er et af de folkefærd, der for alvor har taget konceptet omkring biludlejning mellem private til sig. Det er også baggrunden for, at den største delebilsplatform i Holland, SnappCar, netop har opkøbt den danske iværksættervirksomhed MinbilDinbil.

“Danskerne er meget åbne og har allerede bevist, at de forstår, hvad delebilskonceptet kan gøre for dem. MinbilDinbil er baseret de samme idealistiske visioner som Snappcar, og derfor er det oplagt for os at bygge videre på det store arbejde, MinbilDinbil allerede har udført, ” siger Pascal Ontijd, medstifter af SnappCar.

MinbilDinbil blev stiftet i 2013 som den første platform for biludlejning mellem private i Danmark. SnappCar blev stiftet i 2011 og er – talt på medlemmer – omkring fem gange større end MinbilDinbil. Sammenlægningen gør SnappCar til den næstestørste delebilsplatform i Europa med et samlet delebilsfællesskab på mere end 100.000 danske og hollandske medlemmer, som deler mere end 12.500 biler.

“For os er SnappCar og MinbilDinbil det perfekte match, fordi vi begge er pionérer på området og er drevet af et ønske om at skabe en forandring nedefra, baseret på brugernes behov. Vi har på knapt to år fået opbygget et stærkt community omkring biludlejning mellem private i Danmark, med fokus på tillid og kvalitet. Sammenlægningen med SnappCar giver os mulighed for at ekspandere og skabe et endnu stærkere brand, hvor vores kunder kan få glæde af den brede viden, erfaring og geografiske udbredelse, som Snappcar har opbygget,” fortæller Valerio Sandri, der er medstifter af MinbilDinbil og fortsætter som direktør for SnappCar’s danske afdeling.

De danske brugere af MinbilDinbil vil få gavn af den knowhow og kundepleje, SnappCar har opbygget, og MinbilDinbil fortsætter under samme navn. På længere sigt er det planen at gøre delebilskonceptet tilgængeligt i storbyer over hele Europa, idet SnappCar har en vision om at ekspandere til urbane områder i hele det norvestlige Europa, hvor efterspørgslen på fleksible transportmuligheder er stor – og hvor mentaliteten er moden til deleøkonomi. Målet er, at SnappCar i 2018 når op på 250.000 europæiske biler, som kan deles af millioner af europæere.