Business Class

Få ekstra rabat på sommerbyggeriet

Der er sund økonomi i at investere i fx energiforbedringer, og samtidig er sommeren det perfekte tidspunkt for værdiforøgende byggeprojekter. Derfor giver STARK nu boligejerne i Aalborg en ekstra håndsrækning til at komme godt fra start ved at hæve rabatten for SelvByg-medlemmer til 15 pct. i hele uge 30.

Det betaler sig at investere i boligen, og sommeren er det perfekte tidspunkt at få projekterne igangsat. Dansk Byggeris seneste energianalyse fra maj i år viser i den forbindelse, at man som boligejer kan smide ca. 50.000 kr. oven i boligens salgspris, for hver gang man løfter energimærket bare et enkelt trin.

Det er nu, det skal bygges væk
Men også andre forbedringer som fx nyt køkken, facademaling eller en ny terrasse kan være med til at øge boligværdien. STARK Aalborg vil på den baggrund gerne hjælpe boligejerne med at komme godt i gang med projekterne. Forretningen hæver derfor sin rabat til SelvByg-medlemmer fra 10 til 15 pct. i hele uge 30. Trælastdirektør Glenn S. Bojer fortæller:

– Sommermånederne er årets bedste bygge-måneder, så står du med en drøm om forbedring af huset eller haven, eller trænger boligen bare til almindelig vedligeholdelse eller reparationer, er det nu, det skal være. Her er det værd at huske på, at fx vinduesudskiftninger eller efterisolering ikke kun er med til at give hverdagen et løft, men også får positiv økonomisk effekt på både varmeregning og energimærke.

Står klar med rådgivning og faglig knowhow
Glenn S. Bojer understreger samtidig, at det har stor betydning, hvilken tilgang man har til byggeprojektet, samt hvordan man vedligeholder eller reparerer sin bolig. Skal man have fuld valuta for pengene, er det nemlig afgørende, at projektet bliver fagligt velfunderet og udføres håndværksmæssigt forsvarligt med de rette materialer til opgaven.

– Her står vi i STARK Aalborg altid klar med rådgivning om, hvordan forskellige materialer passer sammen, og hvilke løsninger der vil være mest hensigtsmæssige i din situation. Vi kan desuden formidle kontakten til dygtige lokale håndværkere, der kan hjælpe med dig med projektet eller dele af det. Begge dele er med til at sikre, at du kommer sikkert i mål med det bedst mulige resultat.

Er man interesseret i at engagere en håndværker i Aalborg-området, kan man fx også bruge servicen Find håndværker på stark.dk.

Derudover oplyser Glenn S. Bojer, at STARK Aalborg i hele uge 30 donerer 1 kr. til Kræftens Bekæmpelses kampagne Mand det nytter for hver gang, et SelvByg-medlem bruger sit kort i forretningen. Det sker i forlængelse af, at STARK Aalborg hele 2017 også donerer 1 kr. til Mand det nytter for hver bærepose, der sælges i forretningen.