Business Class

Dét søger danskerne især information om i 2015

research
Har du tit undret dig over, hvad du og dine medmennesker egentlig går og søger efter, når I er på internettet? Fortvivl ej. I denne artikel kan du nemlig se en række gode bud på, hvad danskerne især bruger søgemaskinerne til i 2015.

Priser på nyt tag

Tusindvis af danskere søger efter eneste måned efter priser på nyt tag og generelt information om tagrenoveringer og lignende. Det skyldes i høj grad, at flere og flere tagfirmaer er kommet på internettet, hvorfor en stor del af deres markedsføring også foregår herpå.
En side som Nyt-Tag.dk bliver i den grad besøgt mange gange i løbet af en dag, da du på hjemmesiden kan få beregnet en ca. pris på et nyt tag – og det er noget som den danske forbruger kan lide.
Udover tag bliver der også søgt meget på isolering af for eksempel hulmur. Energirenoveringer er generelt et meget søgt emne blandt os danskere i 2015 – og det forventes kun at stige i de kommende år.

De billigste elselskaber

Flere og flere er blevet bevidste om, at der faktisk er penge at spare på elregningen ved at skifte til et billigere elselskab. Det er i den grad også noget som har fået danskerne til tastaturet med henblik på at undersøge markedet for elselskaber og dertilhørende priser.
Gul Strøm er for eksempel et elselskab som oplever en større stigning i organisk trafik fra søgemaskinerne. Der er ingen tvivl om, at flere og flere danskere er blevet bevidste om elpriserne, hvorfor de selvfølgelig forsøger at finde det billigste som overhovedet muligt.

Viden om undervognsbehandlinger og andre bilreparationer

Flere og flere danskere er også begyndt at gå på internettet, når der er noget galt med bilen. Det betyder, at de ikke er så loyale over for deres automekanikere, da bevidstheden om prisen er blevet meget større.
Der er især mange søgninger efter undervognsbehandlinger, da det er et område du kan spare mange penge på ved at vælge en billigere automekaniker.