Business Class

Magnus Kjøller overtager Appetize, Business Class og Zekvens

Magnus Kjøller samt partnere har valgt at købe rettighederne til at udgive magasinerne APPETIZE, BUSINESS CLASS og ZEKVENS samt en række nye medier.

Forretningen drives videre som et 50% ejet datterselskab til Magnus Kjøller Holding ApS, samt kapitaliseres betydeligt. Hertil kommer medejerskabet fra andre partnere.

Magnus Kjøller udtaler:
– Vi har analyseret strategien og forretningsplanen for de koncepter, som er udviklet. Dels de velkendte seriemagasiner APPETIZE, BUSINESS CLASS og ZEKVENS, men i særdeleshed de nye onlinekoncepter med fokus på præcisionsmedier. De passer alle fint ind i vores koncerns strategi om skalerbarhed og internationalisering. Samtidig er der mulighed for synergi med en række af vores øvrige selskaber. Vi glæder os til at bidrage til fortsat udvikling af medierne samt at tilføje ekstra dimensioner, hvor vi har vores spidskompetence.

Niels Balling udtaler:
– Som administrerende direktør for MediaX er jeg endda meget tilfreds med det nye ejerskab med Magnus Kjøller samt partnere. Vi har i den seneste tid arbejdet benhårdt på at finde de rigtige partnere til virksomhedens produkter og strategiske koncept for fremtiden. Det er hermed lykkedes. Det skaber ekstra tryghed for vores fantastisk dygtige ansatte og sikkerhed for vores annoncører og leverandører, at vores produkter har de nødvendige ressourcer og power til fremtidens markeder. Udviklingen netop nu sker med lynets hast. Derfor vil produkter baseret på traditionel medietænkning forsvinde dag for dag. Nu er vi klædt godt på til imødekomme morgendagens krav.