Business Class

presse

Farvel Berlin – Goddag Oslo

presse

Jubelen i det nordjyske erhvervsliv var stor, da en direkte flyrute mellem Aalborg og Berlin åbnede for knap et halvt år siden. Men der har været for langt mellem passagererne, og derfor har Norwegian allerede nu valgt at lukke ruten fra slutningen af marts næste år.

– Jeg tror, at lige den rute skal have en lidt længere indkøringsperiode. For der er nogle vaner hos os i erhvervslivet såvel som i andre sammenhænge, og en af de vaner gør, at det ikke tidligere har været nærliggende at tænke Berlin, hvis man vil ud af Europa, siger næstformand i Dansk Industri Aalborg, Henrik Hagen, til P4 Nordjylland.

I dag er det ikke nogen sjældenhed, at en flyrute lukker efter kort tid, og Norwegian starter desuden en ny rute op samtidig med lukningen af Berlin. Fra den 2. april 2013 kan nordjyder således flyve med Danmarks næststørste flyselskab til den norske hovedstad, Oslo, en gang dagligt – undtaget lørdag. Der er salgsstart torsdag den 18. oktober, og priserne begynder fra 299,- for en enkeltbillet.

Norwegians danske presse- og markedschef, Johan Bisgaard Larsen, er tilfreds med den nye rute:

– Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores nordjyske passagerer en ny, direkte rute til Oslo; en by, som ligger i naturskønne omgivelser. Omvendt er Aalborg den nordlige indgang til Jylland, og ruten giver samtidig nordmænd mulighed for at besøge nogle af Danmarks smukkeste områder som eksempelvis Skagen og Vesterhavet. Vi har løbende mærket stor efterspørgsel på netop denne rute, også fra Norge, så vores forventninger er store, siger Johan Bisgaard Larsen.