Den bedste minibil kan blive din for kun 2.495 kr. om måneden

Ford Fiesta er rykket op i en ny klasse. En helt ny model med en usædvanlig kombination af luksus, dynamik, komfort og sikkerhed, som ikke tidligere er set i klassen. Allerede nu kan de danske Ford-forhandlere tilbyde den nye supermini på privatleasing. Den stærke, økonomiske og veludstyrede Fiesta 1,0 EcoBoost Titanium fås til blot 2.495 kr. om måneden efter en udbetaling på kun 4.995 kr.

Konkurrencen i klassen for minibiler er intens, hård og ubarmhjertig. Nye modeller dukker op med jævne mellemrum, og tilbuddene bliver flere og flere. Men en model står ud som noget særligt blandt alle minibilerne, og det er Ford Fiesta. Mere end 40 års arbejde med at videreudvikle, forfine og perfektionere har gjort Fiesta til den usædvanligt komplette og attraktive minibil, den er i dag. Fiesta er en af de absolut mest populære i sin klasse på verdensplan, i Europa – og i Danmark, hvor kunderne elsker det friske design, de kompakte og byvenlige mål og selvfølgelig de for klassen unikke køreegenskaber, som bygger på forståelse for både komfort og dynamik.

Nu kommer der en helt ny Ford Fiesta. Ford har taget al erfaringen, alt det bedste fra de tidligere Fiesta-generationer, og har skabt en endnu bedre Fiesta. En Fiesta som bevarer alt det, kunderne elsker, men også har fået langt mere luksus, infotainment og sikkerhed indbygget. Den nye Fiesta er ikke bare en minibil, den er en supermini.

Markedets nyeste og skarpeste i miniklassen står allerede klar hos forhandlerne til meget konkurrencedygtige priser fra 129.990 kr., men den nye Fiesta er til alle, om du vil eje eller leje – og derfor står Ford klar med et stærkt privatleasingtilbud på den nye supermini.

Den fulde Fiesta-pakke fra 2.495 kr. om måneden

Fiesta er mere voksen, veludstyret og velkørende end nogensinde før, og der er rigtig mange muligheder for at udstyre den med avanceret teknologi og store mængder komfortudstyr. Det betyder imidlertid ikke, at det er nødvendigt at sætte krydser i ekstraudstyrslisten, for Ford har valgt den særdeles veludstyrede Fiesta 1,0 EcoBoost Titanium som grundlag for leasingtilbuddet.

Fiesta Titanium starter med at imponere allerede, når man nærmer sig. 16” alufælge med 10 eger, tågeforlygter med kromringe, LED-kørelys, LED-baglygter og grill med kromindlæg stjæler billedet med det samme og viser, at der er skruet op for elegancen. Når døren åbnes, kommer det lækre læderrat med knapper til betjening af bl.a. Bluetooth og talestyring, det helt nye SYNC 3-infotainmentsystem med 6,5” touchscreen, den indirekte LED-belysning, sportssæderne til syne i den rummelige kabine. Vognbaneassistent, Aircondition, USB-indgang og elruder foran er selvfølgelig også standard i Fiesta Titanium, og så ligger den månedlige leasingydelse på kun 2.495 kr.* Udbetalingen er også meget overkommelig med 4.995 kr., og det samme gælder ekstra kilometer; 5.000 kilometer ekstra om året koster eksempelvis kun 200 kr. yderligere om måneden.

Skulle man alligevel have lyst til mere, om det er luksus, lyd eller sikkerhed, kan der frit plukkes fra listen med ekstraudstyr. Merprisen per måned er lav, for lidt ekstra skal ikke koste meget ekstra. Førerassistancepakke 1, som omfatter Pre-Collision automatisk nødbremsesystem, aktiv fartpilot og kørecomputer med 4,2” farvedisplay koster kun 122 kr. om måneden, mens Audiopakke 3 – måske bedre kendt som B&O Play-pakken til kun 195 kr. om måneden vil være det ultimative for dem, som sætter pris på fantastisk lyd i bilen. Som den eneste bil fås Fiesta med et B&O PLAY-lydanlæg, udviklet af den anerkendte producent og tilpasset lige netop Fiesta for at give dig en fuldent musikoplevelse. B&O PLAY med et 675-watts audioanlæg, 10 højttalere, subwoofer samt surroundsound er som den store 8” touchscreen med krystalklar grafik en del af Audiopakke 3.

Udstyret med intet mindre end Årets Motor

Under motorhjelmen på den nye Fiesta ligger en prisvindende perle af en motor. Det er Fords EcoBoost-benzinmotor på 1 liter, en trecylindret turbomotor som har taget kunder, motorjournalister og eksperter med storm, siden den kom frem. Den kompakte og sparsommelige EcoBoost-motor er usædvanligt afbalanceret og stærk – ogderfor har den hvert år siden 2012 vundet den prestigefulde pris for Engine of the Year (Årets Motor), som kåres af en stor international jury af anerkendte motorjournalister. I 2017 er den kåret som bedste motor i sin klasse.

I privatleasing-versionen af Fiesta Titanium, som Ford-forhandlere nu tilbyder fra kun 2.495 kr. om måneden, ligger den meget populære udgave af 1,0 EcoBoost-motoren med en ydelse på 100 hk. Turboen sørger for, at hele 170 Nm er til stede helt fra de lave omdrejninger, og kraftoverskuddet giver både behagelig og sikker kørsel. Motoren er kombineret med en helt ny sekstrins manuel gearkasse, som er en af årsagerne til, at Fiesta 1,0 EcoBoost kan køre 23,3 km/l.
Endnu en privatleasing-nyhed fra Ford er den rummelige Ka+. Med den nye Ka+ 1,2 Ultimate kan du have plads til hele familien for blot 1.995 kr. om måneden og en udbetaling på kun 4.995 kr.*

Læs meget mere om Ford Ka+ her

Den helt nye Fiesta og den nye Ka+ kan begge opleves hos din nærmeste Ford-forhandler.