Udlejningsfirmaer og varmepumpeinstallatører oplever stor succes

success concept

2015 har vist sig at være et glimrende år for i særdeleshed to brancher – nemlig udlejningsfirmaer (af lifte især) og varmepumpeinstallatører. Disse to brancher har fået en fantastisk start på 2015, hvilket især er kommet til udtryk i en markant ordrefremgang.

Stor efterspørgsel efter lifte til alverdens opgaver

2015 har indtil nu været et år, hvor efterspørgslen efter lifte til alverdens opgaver er steget markant. Flere og flere virksomheder vælger at leje en lift fremfor at købe den med henblik på at spare penge.

Derudover er det i dag blevet uhyre nemt at leje en lift. I stort set alle større byer findes der udlejningsfirmaer som står klar til at tilbyde mange forskellige typer af lifte afhængig af, hvilken opgave der er tale om.

Liftudlejning er ikke kun forbeholdt virksomheder. En af grundene til, at branchen oplever så stor succes som den gør skyldes især, at flere og flere private lejer lifte med henblik på maling af taget, rengøring af facader og lignende.

Varmepumper bliver stadig mere populære

Efterspørgslen efter varmepumper var stor i 2014, men den ser ud til at blive endnu større i 2015. De første par måneder af det nye år har vist sig at være særligt attraktive for varmepumpeinstallatørerne.

Flere og flere danskere har fået øjnene op for, hvor mange penge det faktisk er muligt at spare ved at installere en varmepumpe i privaten. Det er bl.a. denne ”åbenbaring” som har givet installatørerne ekstra meget at lave i starten af 2015.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke varmepumper der findes på markedet netop nu samt blive klogere på, hvilke typer af varmepumper som findes, så skal du besøge Varmepumpe-guide.dk her.
Denne hjemmeside indeholder nemlig et væld af informationer om varmepumper, jordvarme og lignende. Hjemmesiden henvender sig især til dig, der ønsker at udstyre dit hjem med en varmepumpe, men er i tvivl om, hvilken type og producent der er værd at vælge.