Business Class

search ranking

Giv din virksomhed en bedre placering på Google

Publiceret 24/11/2021

Kunne du tænke dig at styrke din virksomheds synlighed på Google? Har du brug for at blive set og være en af de første, der popper op under en Google-søgning? Så kan Searchmind hjælpe dig med netop dette ved at lave skræddersyede SEO-løsninger til netop dig.

Sådan optimerer du din SEO strategi

Searchmind arbejder for at hjælpe dig og dit firma med at få en øget trafik på din hjemmeside og dermed også sikre flere ordrer.

Man kan nemlig ikke komme uden om, at synlighed er noget af det vigtigste for en virksomhed, for når du er synlig, så ved folk, at du eksisterer. Hvis ikke, så er det højst sandsynligt kun dine venner og bekendte, der kender dig, og så er det ikke nemt at få et site til at bliv populært nok til at dukke op i Google-søgningen som en af de første. For når en potentiel kunde leder efter noget på Google, så er det meget vigtigt, at din virksomhed er en af de første, der popper op. Og det er her, Searchmind kommer ind i billedet. De skræddersyer SEO-løsninger til netop dig, sådan at din tilstedeværelse i Google og lignende søgemaskiner bliver bedre.

SEO står for Search Engine Optimization, og begrebet dækker over optimering af din virksomheds placeringer og synlighed i søgemaskinerne. SEO kommer dog ikke af sig selv, med mindre du laver noget banebrydende og har en meget god forståelse for, hvordan du skal bære dig ad.

Der er generelt seks forskellige trin i SEO. Det første trin handler om at lave en analyse af din site, sådan at de får en status af online-situationen. Derefter kommer trin to, hvor der laves en søgeordsanalyse, sådan at specialisterne definerer forskellige søgeord og giver det et forretningsfokus. Trin tre er en teknisk analyse, hvor hele sitet gennemgået fra A-Z og trin fire er så en implementering af de forudgående analyser og så en webanalyse. Trin fem handler om linkbuilding og outreach, sådan at der knyttes kvalitetslinks til websitet. Linkbuilding er utrolig vigtigt, når man skal give et site en god placering på Google. Det handler om at få gode, naturlige links til ens site, sådan at man får en naturlig linkprofil, og det er noget, Google går op i, når de besøger hjemmesider. Det sjette og sidste trin er en effektmåling, hvor det bliver tydeligt, hvilken effekt indsatsen har haft på dit site.

Searchmind.dk hjælper dig med netop denne del gennem research, implementering og analyse for at du får det største udbytte af SEO. De har erfaring igennem en lang årrække, hvor de har lavet strategier og SEO for både små og store virksomheder, som vil sørge for, at du har de rigtige forudsætninger for synligheden i Google.

Klik for mere info om SEO og kontakt Searchmind for et uforpligtende tilbud. De vil nemlig hellere end gerne hjælpe dig til at forstå, hvad de kan tilbyde, og derfor kommer de gerne og holder et møde for dig, hvor de vil tage dig igennem effekterne af SEO og vigtigheden af at være synlig på